Een scala aan assessments...


 Assessments zijn er tegenwoordig in alle soorten en maten; van selectieassessments tot competentiescans. Het zijn allemaal zeer belangrijke "manieren" om de diepte in te gaan. Maar hoe ga je die diepte in? Wat past er bij een leidinggevende en wat past er bij de organisatie? Naast het gebruik van valide testen staat persoonlijke betrokkenheid centraal bij Koersmanagement. Als gecertificeerd assessor beschikt Koersmanagement over een scala aan assessments. 

Gedrag

 

Stel de juiste vragen om medewerkers te identificeren die goed bij een/hun baan passen en het gedrag vertonen dat nodig is om om te slagen.

 

Persoonlijkheid

 

Evalueer de sterke en zwakke punten, en werkbereidheid van de sollicitant door specifieke kennis en vaardigheden te meten.

 


Capaciteiten

 

Robuuste tools die de redenering, de logica en het vermogen van een individu om met informatie te werken onthullen en de kans op succes nauwkeurig kunnen voorspellen.


Team assessments: Optimaliseer jouw team!

 

Een succesvol team bestaat uit mensen die zich bewust zijn van elkaars talent en van hun gezamenlijke kracht. Maar ook van elkaars minder sterke punten en hun gezamenlijke blinde vlekken. Zij beseffen dat hun succes juist zit in hun onderlinge verscheidenheid. Zij kennen zichzelf, vertrouwen elkaar, voelen zich op hun gemak in elkaars aanwezigheid en beseffen de waarde van ieders talent.

 

 

Hoe ziet dit team eruit? Hoe werkt dit team het best samen? Past dit bij de doelstellingen die wij als team willen bereiken? Zijn wij een toekomstgericht team? Hoe bevorder ik teameffectiviteit? Hoe staat het met "passie" en "werkdruk"? Gaan we samen nog voor hetgeen we ooit bedacht hadden? Waar is ruimte voor groei?

 

Al deze vragen worden in één keer beantwoord met behulp van  teamassessments.

 

Het teamassessment geeft een compleet overzicht van de kwaliteiten van een team. Teamleden maken deze digitaal. In één oogopslag krijg je als leidinggevende een helder overzicht van competenties, drijfveren, motivatoren en voorkeuren. Ideaal als input voor teamsessies!