Over mijn dienstenInterim Management

 

Het management binnen het hedendaags onderwijs heeft te maken met een complex aantal factoren. Er kunnen zich tijdens een schooljaar verschillende problemen voordoen, waarop niet altijd even adequaat kan worden geanticipeerd. Denk bijvoorbeeld aan een directeur die door ziekte is uitgevallen, een teamleider die extra ondersteuning nodig heeft. Of u zoekt een ervaren interim schooldirecteur die een veranderingsproces moet begeleiden.

Advies

 

Professionalisering, innovatie en kwaliteit: het is op deze vlakken erg belangrijk de juiste keuzes te maken. Wat is er nodig om te leren en welke manier past hierbij? Hoe staat het met de opbrengsten en professionele cultuur? Vraagstukken die een goede observatie, analyse en plan van aanpak nodig hebben. Ook voor (startende) leerkrachten, zij-instromers en leidinggevenden.

 Werving en Selectie

 

Om de allerbeste kandidaat aan te nemen, moet je de kandidaat eerst zien te vinden. Het wervingsproces bij Koersmanagement gaat uit van een unieke aanpak. Geen standaardaanpak, maar een bewezen manier welke bijdraagt aan garantie succes. Dit wervingsproces gaat hand in hand met het selectieproces. Onder onderstaande knop leest u meer over de algehele aanpak. Gedurende het gehele proces blijf ik dicht bij u als klant en lever u een uniek product welke ik van begin tot eind in eigen hand heb. U kunt met volle vertrouwen alles aan mij overlaten en tijd maken voor andere zaken. 


Coaching

 

In het onderwijs staat men constant "aan". Er wordt veel gevraagd en snel schakelen is tegenwoordig een vereiste. Koersmanagement biedt verschillende soorten coaching aan: van Coaching-On-The-Job tot teamcoaching. Geen enkele coachvraag is hetzelfde en daarom hecht Koersmanagement veel waarde aan authentiek contact. Coaching versterkt het leervermogen en versterkt zelfsturing.


Assessments

 

Assessments zijn er tegenwoordig in alle soorten en maten; van selectieassessments tot competentiescans. Het zijn allemaal zeer belangrijke "manieren" om de diepte in te gaan. Maar hoe ga je die diepte in? Wat past er bij een leidinggevende en wat past er bij de organisatie? Naast het gebruik van valide testen staat persoonlijke betrokkenheid centraal bij Koersmanagement.  


Trainingen

 

Koersmanagement biedt naast Coaching en Advies, ook trainingen op maat. Met regelmaat ontwikkelt Koersmanagement trainingen die aansluiten bij teams, schoolleiders of een andere specifieke groep. Zoals u leest kan Koersmanagement u op vele gebieden helpen en ondersteunen. Om dit zo duidelijk mogelijk over te brengen kom ik graag bij u langs.  Neem snel contact op en laten we elkaar ontmoeten!